Hogyan szerezd vissza a barátnődet?!

header

Azok a férfiak, akikhez mágnesként vonzódnak a nők, és sohasem akarják elhagyni őket, azok elsajátítottak valamit, amit a többi ember nem tud!!!


Egész életedben azon szeretnél gondolkodni, hogy miért nem tudtad visszahódítani a barátnődet, vagy hajlandó vagy cselekedni is?


"Egy évvel ezelőtt teljesen magam alatt voltam, nem volt pénzem, 40 kg-t híztam és a barátnőm is pont elhagyott. Egy barátom mutatott be Ádámnak, aki azt mondta, hogy hagyjuk az elméletet és megmutatta hogyan kell a gyakorlatban csábítani. Segített mind testileg, mind anyagilag, mind lelkileg helyre állnom.

Cs. Roland, Székesfehérvár, 2010"


Miért olvasod most ezt az oldalt?

Bár nem ismerlek téged de akkor is tudok rólad egy fontos dolgot. Elvesztettél valakit! valakit a ki fontos volt neked, és most már nincs!


Barátnő visszaszerzése

Azt is tudom hogy egyedül nem boldogulsz. Segítségre van szükséged! Hogy miért? Azért mert filmekből, és baráti jó tanácsokból nem fogod tudni megtanulni azt amire neked szükséged van ahhoz, hogy visszahódítsd életed szerelmét! Ehhez ennél jóval többre van szükséged! Van azonban két nagyon jó hírem is a számodra!


EZ A DOLOG TANULHATÓ! A LEHETŐ LEGJOBB HELYEN VAGY, MERT PONTOSAN ITT!

Amit kínálok neked az egy lehetőség. Egy lehetőség arra, hogy változtass!

Ez a lehetőség a Hogyan szerezd vissza a barátnődet tréning sorozat!

Én megmutatom, neked hol van a gesztenye te neked pedig nincsen más dolgod csak ki kell kaparnod!

Életemben először 16 évesen vesztettem el a barátnőmet. Persze az még csak diák szerelem volt. Nem volt komoly, de vissza akartam hódítani. Annak a lánynak és annak a szerencsés véletlennek köszönhetem , hogy megtanultam egy fontos dolgot a nőkről:


VANNAK "GYENGE PONTJAIK", ÉS HA EZEKET MEGTANULOD RENDSZERSZERŰEN ALKALMAZNI, AKKOR SZINTE BÁRMIKOR VISSZA TUDOD HÓDÍTANI ŐKET, SŐT EL TUDOD ÉRNI HOGY SOHA NE AKARJANAK ELHAGYNI TÉGED!


"Ádám sokat segített az életem alakulásában. Amikor felkerestem még nőt meg se mertem szólítani, nem hogy még megtartani. Eddigi kapcsolataim két hónapnál tovább nem tartottak, miután Ádám segített nekem azóta egy másfél éves jól működő kapcsolatban vagyok.

J. Árpád, Budapest, 2011"


Van egy személyes ígéretem a számodra, aminek nagyon fogsz örülni, és ezt az ígéretet komoly tényekre alapozom!

A HOGYAN SZEREZD VISSZA A BARÁTNŐD CD SOROZAT NEM CSODABOGYÓ, NEM AD GARANCIÁT ARRA HOGY FÉL ÓRA MÚLVA A BARÁTNŐDDEL LESZEL, DE DRASZTIKUSAN NÖVELNI FOGJA AZ ESÉLYEIDET!!!


Hogyan működik a hogyan szerezd vissza a barátnődet tréning sorozat?

A Hogyan szerezd vissza a barátnődet sorozat végigvezet téged egy szabályos, logikusan működő rendszeren, amely segít, és utam mutat, hogy akár 10-szeresen nagyobb eséllyel tudd visszahódítani a barátnődet!

A barátnő visszaszerzés ugyanolyan működő és tanulható rendszeren alapszik mint bármi más. És ha a matematikát megtudtad tanulni kettesre, akkor ezt is meg tudod :)


Hogyan szerezd vissza a barátnődet


Miből áll a hogyan szerezd vissza a barátnődet cd sorozat?

A hogyan szerezd vissza a barátnődet cd sorozat egy 5 cd-ből álló sorozat, ami lépésről-lépésre végigvezet téged egy fejlődési útmutatón, ami megmutatja, hogyan válj ellenállhatatlanná a volt barátnőd, sőt akár más nők szemében is!!

 • Mik azok a dolgok, amiket minden nő ellenállhatatlanak tart?
 • Mik azok a hibák, amiket a legtöbb férfi elkövet, amikor a barátnője el akarja hagyni, és hogyan kerüld el ezeket a hibákat?
 • Hogyan válj ellenállhatatlanná a nemcsak a volt barátnőd, de a legtöbb nő szemében?
 • Miért kezelik a férfiak 97%-a rosszul a párkapcsolati konfliktusokat és hogyan tanuld meg ezeket kezelni?
 • Hogyan változtasd kudarcaidat előnnyé, azaz hogyan kell a citromból limonádét csinálni?
 • Hogyan tudod drasztikusan megnövelni az esélyeidet, a barátnő visszaszerzésben?
 • Hogyan viselkedj a párkapcsolatban, úgy hogy a nő férfiként tudjon felnézni rád?
 • Mi az a 21 hiba amit a legtöbb férfi elkövet az ismerkedésben, és hogyan kerüld ezt el?!
 • Hogyan működnek a nők, és hogyan alakul ki a vonzalom, és hogyan tudod ezt villámgyorsan megtanulni?
 • Mit tegyél akkor, ha a barátnőddel már teljesen elhidegültetek egymástól?
 • Milyen módszerrel tudod kitisztítani a fejedet, hogy tisztán átt tud látni a válsághelyzeteket is és meg tudd azokat oldani?!

EZEKET A DOLGOKAT SOHASEM TANÍTOTTÁK MEG NEKED A SZÜLŐK, SEM A TELEVIZIÓ, ÉS NEM SZEREZHETED MEG EZT A TUDÁST A KÖNYVESBOLTOKBAN SEM, SEM A BARÁTAIDTÓL! EZ A TUDÁSANYAG NEM SZEREZHETŐ BE MÁSHÓL! AKI EZEKET MEGTANULJA, KÉPES RÁ, HOGY OLYAN DOLGOKAT TUDJON VÉGHJEZZ VINNI, AMIRŐL MÁSOK CSAK ÁLMODNAK VAGY MÁR RÉG REMÉNYTELENNEK TARTJÁK!

 • Garantáltan működő technikák, és módszerek: Több éves tapasztalat, és siker alapján.
 • Gyors eredményeket fogsz érezni már nagyon hamar: Nem kell éveket várnod, hogy tartós, és komoly eredményeket érj el, a siker szinte azonnal érezhető lesz számodra.
 • Segít elkerülni a csapdákat: Megtanít téged kikerülni azokat a buktatókat, amin a legtöbb férfi elhasal.

Fontos megjegyeznem, hogy ez nem csak elméleti tudás gyűjtemény, valódi konkrét gyakorlatokat is tartalmaz, amiket felhasználva a képességeid rohamos fejlődésnek fognak indulni.
Hogyan szerezd vissza a barátnődet 1 rész
A sorozat magja. Abban fog segíteni, hogy megmutatja azokat a lépéseket amiket érdemes megtenned, hogy visszahódítsd a volt barátnődet . Ezzel máris hatalmas lépést teszel a siker felé, és különbözni fogsz a férfiak 97%-tól!
Hogyan szerezd vissza a barátnődet 2. rész
Ez a rész abban nyújt neked segítséget, hogy hogyan viselkedj párkapcsolatban, és ha már van barátnőd, vagy épp most hódítottad vissza vagy most készülsz, tudni fogod azokat a módszereket amikkel a kedvesed örökké veled akar majd maradni.
Hogyan szerezd vissza a barátnődet 3. rész
Ez a rész egy olyan lánnyal készült aki volt modell, és szépségversenyző, és elárulja, mik azok a dolgok, amik a férfiak viselkedésében a leginkább ingerlők a számára és persze a legtöbb nő számára, és hogy hogyan válj olyanná aki sikeres mind a lányoknál, mind a párkapcsolatban.
Hogyan szerezd vissza a barátnődet 4. rész
Itt egy olyan emberrel beszélek aki elképesztően sikeres párkapcsotokban, egy 1 hét- és egy 4 éves párkapcsolata volt életében. A komoly, hosszú távú kapcsolatok mestere, aki kevés ember számára ismert titkokat fog megosztani veled, és aminek rendkívüli haszna lesz ha elsajátítod.
Hogyan szerezd vissza a barátnődet 5. rész
Motivációs dvd: A szükséges plussz. A sikered hiányzó láncszeme, vizualizációs agykontroll technikákkal segít téged, hogy az esélyeidet megtöbbszörözze.
Hogyan szerezd vissza a barátnődet 1-5
A csomag tartalmazza mind az 5 cd-t, amit kipostázunk neked a rendelést követően.

Az ára most 19,990 Ft helyett

12 000 FT

Viszont, ha banki utalással fizetsz, akkor megkapod az anyagot letölthető formában, és az ár 10000 Ft, paypal-es fizetés esetén pedig 9700 Ft!100% pénz visszafizetési garancia!

Jól látod! Nincs veszíteni valód! Ha megrendeled az oktató anyagot és valamiért nem tetszik, akkor küldd vissza nekem 30 napon belül és visszafizetem a teljes vételárat.

Miért tudok ilyet ajánlani? Nagyon egyszerű! Ezek már működő technikák, amiket már sokan kipróbáltak és sokak sikerrel is alkalmaztak, alkalmaznak. Most te is kipróbálhatod kockázat nélkül.Rendelés


Fizetés paypal-el :

(Ebben az esetben nem kell kitöltened a lenti űrlapot, csak katt a paypal gombra)


Cd csomag PayPal - azonnali letöltés 9700 ft

Fizetés futár szolgálattal-utánvétesen vagy utalással:


Termék:

Cd csomag - Futár szolgálattal, utánvétesen - 12.000 Ft
Cd csomag előre utalva mp3-ban letöltve 10.000 Ft

Név:
Email cím:
Telefon:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Megjegyzés:Mi fog történni, amikor megrendeled?

Miután kitöltötted az adataidat és megnyomtad a gombot kapsz egy visszaigazoló levelet.

Ebben a levélben megtalálsz minden, a megrendeléshez tartozó fontos adatot.


Elektronikus számlázó programmal dolgozunk, tehát a vásárlásról a számlát emailben fogod megkapni.
Ha megrendeled az adott anyagot, azzal egyben el is fogadod ill megérted a számlázással kapcsolatos feltételeket.

Hogyan szerezd vissza a barátnődet?!

Bevált technikák, amik sok férfinak segítettek már visszahódítani elvesztett szerelmük

hirlevelek

Név:
Email cím:

Rólunk mondták.

(Nagyításért kattints a lenti szövegre)

level1

level2

level3

Videó

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hogyan szerezd vissza a barátnődet?!